Wie zijn wij

Sytze & Anneke Klijnstra.
Sytze geboren in Heerenveen en met 3 maanden naar Vlieland gekomen. Anneke geboren op Vlieland en daar op haar 19e Sytze tegen het lijf gelopen. Liefde op het eerste gezicht. Samen vele jaren in de supermarkt in het dorp gewerkt en toen de mogelijkheid gekregen om samen de Kampwinkel te gaan runnen. Wat een fantastisch avontuur was dat. Dit hebben we bijna 35 jaar mogen doen. Omdat onze 2 kinderen Bonno & Boris geen zin hadden in het supermarkt avontuur hebben we in 2018 de winkel verkocht aan de Camping.
En wat nu????
 
bd0e196a-503a-4d7e-a480-a00413badf2c
93f2724f-8957-4f11-ab41-b91239cfc6ff
Vele campinggasten hadden al eens gevraagd of er nu echt niemand een soort van hondenopvang , kon gaan beginnen… Veel toeristen die wel graag hun hond mee zouden willen nemen op vakantie, maar geen hond mochten in hun accommodatie of op de camping. Toen begon het denken… We wilden heel graag weer wat op Vlieland beginnen maar wat…. Wat voegt nog iets toe aan het toeristische plaatje Vlieland. Denk… denk … denk.. Staatsbosbeheer en de Gemeente gingen opnieuw stukken grond uitgeven op het industrieterrein en je mocht ideeën aanleveren. Een plan uitgedacht en een aanvraag ingediend voor een Hondenhotel. Eind juli kregen we bericht dat onze aanvraag gehonoreerd werd en het verdere uitdenken kon beginnen.
 
• Cursus volgen in Barneveld (Aeres Barneveld)
• Dibevo beurs bezoeken
• Schuur / Loodsenbouwer zoeken
• Kennelbouwer zoeken.
• En iemand die helpen wil met het uitdenken van de inrichting.
Enthousiast zijn we zeker. De school is afgerond en inmiddels is Anneke in het bezit van OAPK (Ondernemer Asiel Pension Kennel). De bouwer is gevonden in de Fa. Hardeman en inmiddels staat in grote lijnen de buitenkant van het gebouw. Op de Dibevo beurs mooie dingen gezien, en kennis gemaakt met de jongens van Kennelcare een prachtig systeem voor het boeken van je verblijf in het hondenhotel. Ook de website is door hun geregeld. De kennelbouwer hebben we gevonden in de Fa. Corton uit Kampen. Een goed en zeer betrouwbaar adres voor Hondenkennels en Paardenboxen. Bouwbedrijf Dick Visser Vlieland gaat ons helpen met de inrichting van het gebouw. Denk aan de receptie, toilet, riolering, verlichting en de verdieping ruimtes. Een kantine. Technische ruimte, een washok enz enz enz…
 
Sytze & Anneke Klijnstra
51339344-333a-41cd-9d77-06e00eddcaba

Bel of mail ons